ÖZEL HABER/ Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Emre Bulut, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mehmet Fatih Çakmak ile birlikte 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezini gece saatlerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında merkezde görevli personelle bir araya gelinerek çalışmalara dair bilgi alındı.

Ziyarette vaka yönetimi, çağrı karşılamadaki süreçler, ekip yönlendirme dinamikleri ve merkezdeki genel işleyiş detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca sağlık personelinin karşılaştığı zorluklar, ihtiyaçlar ve çözüm önerileri sahada değerlendirildi.

Çankırı’da Kanser Taramaları Artık Cumartesi Günleri de Yapılacak
Çankırı’da Kanser Taramaları Artık Cumartesi Günleri de Yapılacak
İçeriği Görüntüle

İl Müdürü Bulut,

“Vatandaşlarımızın hayatına dokunan en kritik anlarda görev yapan ekiplerimizin yanında olmak, hem moral hem de hizmet kalitesini artırmak açısından çok önemli. Gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret, hem sağlık çalışanlarının motivasyonunu artırmak hem de vatandaşlara sunulan acil sağlık hizmetlerine verilen önemi bir kez daha ortaya koymak adına büyük anlam taşıyor. İl Sağlık Müdürlüğü, benzer ziyaretlerin düzenli olarak sürdürüleceğini bildirdi.

Kaynak: Selenay Ünlü