ÖZELHABER/ Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çankırı ve Çubuk’un karşı karşıya geleceği kritik play-off maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Kırşehir Ahi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi konuşan Başkan Demirbaş, her iki takımın da büyük emek verdiğini vurgulayarak, dostluğun ve sporun kazanmasını temenni etti.
Demirbaş, Çubuk halkının büyük bir hazırlıkla bu maça hazırlandığını ifade ederek, “Teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte organize olduk. Hedefimiz 3. Lig’e bir adım daha yaklaşmak,” dedi. Taraftar yoğunluğuna dikkat çeken Başkan, bu tür karşılaşmaların centilmenlik içinde geçmesinin önemini vurguladı.
Çankırı ve Çubuk arasındaki kardeşlik bağlarına da değinen Demirbaş, “İlçemizde birçok Çankırılı vatandaşımız var. Onlar bizim kardeşimiz. Bu maç rekabetin değil, kardeşliğin bir göstergesi olmalı,” sözleriyle birlik mesajı verdi.
Son olarak Başkan Demirbaş, “Kazanmak istiyoruz ama en önemlisi sporun ruhuna uygun, dostça bir maç geçmesi,” diyerek tüm taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.