Çankırı Karatekin Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı mezunlarının “Bitirme Projesi Dersi” kapsamında hazırlamış oldukları; “Anadolu”, “Dünya Ülkeleri”, “Dantel”, “Çocuk” ve “Gelecek” başlıkları altındaki özgün ve katma değerli 5 ayrı şapka koleksiyonu, Uluyazı Kampüsü Tuzluk Kafe önünde gerçekleştirilen defileyle izleyicilerle buluştu.

Çankırı'nın Tanınmış Demiryolu İsimlerinden Ali Bali Hayatını Kaybetti! Çankırı'nın Tanınmış Demiryolu İsimlerinden Ali Bali Hayatını Kaybetti!

ÇAKÜFEST 2024 kapsamında düzenlenen defilede, tekstil ve moda sektörüne yönelik hem ulusal hem de uluslararası pazarda rekabet ederek trend oluşturabilecek pek çok yenilikçi şapka tasarımı, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Defilede, Filistin’de yaşanan insanlık dramı da unutulmayarak yaşanan zulme dikkat çekmek amacıyla her bir manken tarafından Filistin bayrağı üzerine güller bırakıldı.

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar’ın eşi Hanımefendi Didem Taşolar ve Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Hanımefendi Betül Esen’in de katılım sağladığı defilenin sonunda, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen tarafından defilede emeği geçenler adına proje sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Emine Ketencioğlu’na çiçek takdim edildi.  

Kaynak: Çankırı Karatekin Üniversitesi