Melahat Ünügür Ortaokulu’nun Futboldaki 10 Yıllık Hâkimiyeti Sürüyor
Eskişehir’in Vişnelik Mahallesi’nde bulunan Melahat Ünügür Ortaokulu, spor branşlarındaki başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Atletizmden hentbola, badmintondan yüzmeye kadar birçok alanda Türkiye dereceleri bulunan okul, özellikle futbolda elde ettiği üstün başarılarla adından söz ettiriyor. İl genelinde düzenlenen futbol turnuvalarında tam 10 yıldır üst üste şampiyonluk elde eden okul takımı, bu yıl Türkiye Şampiyonluğu hedefiyle çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Genç Yeteneklerden Büyük Hedef: Türkiye Şampiyonası
Okul takımının yıldız oyuncularından 13 yaşındaki Umut Bayram Öneş, aynı zamanda Eskişehirspor’un alt yapısında forma giyiyor. Bu yıl da il şampiyonluğunu kazandıklarını belirten Öneş,
“Takımımız çok iyi. Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı olacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Bir diğer oyuncu Ata Burak ise hayalinin profesyonel futbolcu olmak olduğunu söyleyerek,
“Her sene şampiyon oluyoruz. Türkiye Şampiyonası için hem hocamız hem de biz çok çalışıyoruz.” dedi.
Tecrübeli Öğretmenden Başarı Formülü
Yaklaşık 38 yıldır beden eğitimi öğretmeni olan Ahmet Süer Öztürk, takımın başarısını disipline bağlayarak,
“10 yıl üst üste Eskişehir Şampiyonu olmak büyük başarı. Türkiye derecelerimiz var, geçen yıl 5’inci olduk. Bu yıl hedefimiz final ve şampiyonluk.” şeklinde konuştu.
Okul Yönetimi de Başarıların Arkasında
Melahat Ünügür Ortaokulu Müdürü Erhan Güneş, sporun okul kültürünün önemli bir parçası olduğunu belirterek,
“Birçok branşta başarılar elde ediyoruz. Futbolda da öğrencilerimize güveniyoruz. ‘Aklım kesiyorsa ve yüreğim inanıyorsa başarabilirim’ sözü bizim yol haritamız. Bu başarıların devamı gelecek.” açıklamasını yaptı.
Okul, hem akademik hem de sportif başarılarıyla Eskişehir’in gururu olmaya devam ediyor.






