ÖZEL HABER/ Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek 26. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Türkiye genelinde olduğu gibi Çankırı’da da büyük bir coşkuyla kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sarı-kırmızı taraftarlar sokaklara çıkarak şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

16 İlden 580 Sporcu Çankırı’da Buluştu!
16 İlden 580 Sporcu Çankırı’da Buluştu!
İçeriği Görüntüle

Şehir merkezinde toplanan taraftarlar, ellerinde bayraklarla ve meşalelerle kutlamalara katıldı. Araç konvoyları oluşturulurken, korna sesleri ve tezahüratlar gece boyunca şehrin farklı noktalarında yankılandı. Çankırı adeta sarı-kırmızı renklere bürünerek şampiyonluk sevincine ortak oldu.

Vatandaşlar, Galatasaray’ın elde ettiği başarıyı coşkuyla kutlarken, birçok noktada kutlamalar uzun süre devam etti. Taraftarların oluşturduğu kalabalık gruplar, marşlar söyleyerek şampiyonluğu kutladı.

Şampiyonluk sevinci sadece merkezde değil, ilçelerde de hissedildi. Sosyal medyada da Çankırı’daki kutlamalara ait görüntüler kısa sürede geniş kitlelere ulaştı ve büyük ilgi gördü.

Galatasaray’ın 26. şampiyonluğu, taraftarlar için unutulmaz bir geceye dönüşürken, Çankırı’daki kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Şehirdeki coşku gece geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: Selenay Ünlü