Sarıkılçık Pirinci Savaşları: Tosya ve Ilgaz'ın Çekişmesi Tırmanıyor! Sarıkılçık Pirinci Savaşları: Tosya ve Ilgaz'ın Çekişmesi Tırmanıyor!

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde 1990 doğumlu Alparslan Gökçe göğsünden aldığı çok sayıda bıçak darbesi neticesinde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Ilgaz ilçesi Kale Kırı mevkiinde 1 Haziran 2024 Cumartesi akşamı Saat 22:30 sıralarında yaşanan olayda Alparslan Gökçe yaşamını yitirdi.

Ezgif Frame 001


Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde oto yıkama ile geçimini sağlayan Korgun Kesecik nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Alparslan Gökçe ile mevsimlik işçiler arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.  Orman ağaç kesim işi yapan işçiler ile Alparslan Gökçe arasında alacak verecek mevzusu üzerine kavga çıktı.

İddiaya göre; sabah saatlerinde meydana gelen kavga akşam saatlerinde yeniden alevlendi. Alparslan Gökçe ve arkadaşı S. T.’nin Kale Kırı mevkiinde yolculuk yaptığı otomobilin önü kesen bir gurup mevsimlik işçi Alparslan Gökçe ve arkadaşı S. T. ’ye saldırıda bulundu. Yeniden alevlenen kavgada Alparslan Gökçe göğsünden birçok kez bıçak darbesi aldı. Arkadaşı S.T.’nin de yaralandığı öğrenildi.

112 ACİL Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kavgada ağır yaralanan Alparslan Gökçe’ye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapıldı. Ilgaz Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Alparslan Gökçe, Ilgaz Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrasında ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yolda iki kez kalbi duran Alparslan Gökçe, Çankırı Devlet Hastanesi’ne varamadan ambulansta hayatını kaybetti. Alparslan Gökçe’nin arkadaşı S. T.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mevsimlik işçiler arasında bıçaklama olayına karışan, O.E., G.E. ve Ö.K, isimli şahıslar pazar günü çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre; Bekar olan Alparslan Gökçe’nin 10 yaşında babasına kaybettiği ve annesi ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Kesecik köyünde dün ikindi namazının müteakip gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: Burak Kaya