ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, ilçe merkezi ve pazar alanında esnaf ile vatandaşları ziyaret etti. Cuma günü gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kozan, ilçe esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu.

Pazar alanında vatandaşlarla ayaküstü hasbihal eden Kozan, hem esnafın hem de vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyarette vatandaşların Başkan Kozan’a yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Başkan Kozan Halkın Arasına Karıştı! (4)

İlçede yürütülen çalışmalar hakkında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Kozan, toplumla iç içe olmaya önem verdiklerini ifade etti. Ziyaret sırasında esnafa bereketli kazanç temennisinde bulunulurken, vatandaşların cuma günü de kutlandı.

Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan, ziyaret sonrası yaptığı kısa değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. İlçemizin her noktasında hemşehrilerimizle iletişim halinde olmaya, onların görüş ve taleplerini dinlemeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde Korgun’umuz için çalışmayı sürdürüyoruz.”

Korgun Belediyesi’nin vatandaşlarla birebir iletişim kurmaya yönelik saha ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

Çankırı’da Tarımda Yeni Dönem Başlıyor
Çankırı’da Tarımda Yeni Dönem Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Selenay Ünlü