Antalya’da meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Antalya-Isparta karayolunda seyir halindeki bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı. Kazada, otobüs içerisinde ve altında sıkışan yolcuların bulunduğu bildirildi.

Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında Antalya girişinde, Döşemealtı ilçesi kuzey çevreyolu bağlantı noktasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 26 ABG 022 plakalı yolcu otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kontrolden çıkan otobüs, devrilerek sürüklendi ve şarampole yuvarlandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre, otobüste yolcu olarak bulunan çok sayıda kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Yetkililerden alınan bilgilere göre, kazada hayatını kaybeden ya da kayıpların olabileceğine yönelik değerlendirmeler yapılırken, bu bilginin henüz resmi olarak doğrulanmadığı öğrenildi. Otobüs içerisinde ve altında sıkışan yolcuların bulunduğu, kurtarma ekiplerinin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğü belirtildi.

Kaza nedeniyle Antalya-Isparta karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Güvenlik güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kazanın kesin nedeni yapılacak teknik incelemenin ardından netlik kazanacak.

Yetkililer, kazayla ilgili gelişmelerin resmi açıklamalar doğrultusunda kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.

Yolcu Otobüsü Devrildi: 8 Ölü, 26 Yaralı!
Yolcu Otobüsü Devrildi: 8 Ölü, 26 Yaralı!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İhlas Haber Ajansı