Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde meydana gelen kazada, sunta yüklü tır devrildi, sürücü yaralandı. Olay, Kastamonu-İnebolu karayolu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Salim O. idaresindeki 37 ACY 258 plakalı, sunta yüklü Iveco marka tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.
Kazanın etkisiyle tırın dorsesindeki sunta yükleri etrafa saçıldı. Kazada yaralanan sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu hakkında henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı.
Trafik kazası sırasında karayolunda kısa süreli aksama yaşandı. Polis ve yetkililer, yoldaki güvenliği sağlamak için önlemler aldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kazanın kesin nedeni araştırılacak. Yetkililer, sürücülerin bu tür ağır yük taşıyan tırlarda dikkatli olmaları ve özellikle virajlı bölgelerde hızlarını kontrol etmeleri konusunda uyarıda bulundu.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın tüm detayları inceleniyor. Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.