Çankırı’da meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Ramazan Kara hayatını kaybetti. Bir süredir kendisinden haber alınamayan Kara için başlatılan arama çalışmaları, gece saatlerinde acı bir şekilde sonuçlandı.
Edinilen bilgilere göre Ramazan Kara, Çankırı şehir merkezinde bir arkadaşına ait aracı aldıktan sonra ortadan kayboldu. Uzun süre kendisine ulaşamayan yakınlarının ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Yapılan incelemelerde Kara’nın son olarak Çivi köyü yakınlarında görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine ekipler bölgedeki arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Saat 23.16 sıralarında sürdürülen çalışmalar sırasında Ramazan Kara’nın cansız bedeni, köy merkezinde bulunan metruk bir evin içerisinde asılı halde bulundu.
Olay yerine sevk edilen ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede detaylı çalışma gerçekleştirdi. Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Ramazan Kara’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Çankırı Adli Tıp Şube Müdürlüğü’ne kaldırıldı.
Ramazan Kara’nın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken, ayrıca aslen Çankırı’nın Ünür köyü nüfusuna kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




