Güvercin, Güvercingiller familyasına ait bir kuş türüdür. Rüya tabircileri rüyada güvercin görmeyi eşe, iyi habere, temiz rızka veya sadık bir dosta yormaktadır. Rüyasında güvercin gören kişinin yakın zamanda isteklerinin ve hayallerinin gerçekleşebileceği düşünülür. Ayrıca rüyada güvercin görmek temiz bir aşka da işret eder.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek

Bu rüya için "Bir kişinin görebileceği en hayırlı rüyalardan biri." denmektedir. Öyle ki bu rüyayı gören kişi maddi ve manevi feraha ulaşabilir. Rüyasında beyaz güvercin yavrusu gören kişinin hayatı boyunca verdiği emeklerin karşılık bulacağı düşünülür. Bu rüyayı gören kişi manevi doygunluğa, hayırlı dostluklara ulaşabilir.

Pigeon Flight Twig

Rüyada güvercin sürüsü görmek

Rüyada güvercin görmek genelde olumlu yorumlanmaktadır. Öyle ki rüyasında güvercin gören kişinin sıkıntı veren yollardan ayrılacağı düşünülür. Bu rüyayı gören kişi doğru yolla kazanacağı para sayesinde ismini duyurabilir, çevresindeki insanların saygısını kazanabilir.

Rüyada elinde beyaz güvercin görmek

Rüyasında elinde beyaz güvercin gören kişinin son derece büyük başarılar elde edeceğine inanılmaktadır. Bu tabir rüyada güvercin kimin elindeyse o kişi için geçerlidir.

Neslihan Atagül annesi kim? Neslihan Atagül annesi kim?

Rüyada kendisine güvercin verildiğini görmek

Rüyada kendisine güvercin verildiğini görmek uzak bir yerden iyilik ve fayda görüleceğine yorulur. Bu rüyayı gören kişi beklemediği bir kişiden yardım, iyilik görebilir. Rüyada kendisine güvercin verildiğini görmek uzaktan gelen bir kısmete işaret eder.

Kaynak: Haber Merkezi