Çankırı Milliyetçi Hareket Partisi Dr. Pelin Yılık, Doçentlik cübbesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elinden giydi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı Milletvekili Dr. Pelin Yılık, yıllar süren akademik çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını Doçentlik ünvanı ile taçlandırdı.

Özel Göz Hastaneleri Derneği Başkan Yardımcılığı ve TOBB Sağlık Meclisi’nde sektör temsilciliği görevlerinde bulunan Yılık, Gazi Üniversitesi Sağlık Kurumları Yönetimi Doktora programını tamamlayarak Doktor ünvanını almıştı.

Doçentlik cübbesini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elinden giyen Pelin Yılık, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Alınteri ve yılların emeği; sonunda “Doçentlik” ünvanı ile taçlandı. Gölgesinde siyaset yapmaktan her daim onur ve gurur duyduğum, ayrıca akademik çalışmalarıma yön veren Saygıdeğer Genel Başkanımın elinden doçentlik cübbemi giymek nasip oldu.” Dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Eski Vali Ahmet Altıparmak Çankırı Valiliğini Ziyaret Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Eski Vali Ahmet Altıparmak Çankırı Valiliğini Ziyaret

Kaynak: Haber Bülteni