Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüşerek bir kişinin hayatını kaybetmesine yol açtı. Olay, S.A. ile Y.Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu meydana geldi.

Bursa’da Sokakta Sinir Krizi Geçiren Kadın Ekipleri Alarma Geçirdi
Bursa’da Sokakta Sinir Krizi Geçiren Kadın Ekipleri Alarma Geçirdi
İçeriği Görüntüle

Kavgada Y.Ç., aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak ilk müdahalesi yapılan Y.Ç., önce Kızılcahamam Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

İki çocuk babası olan Y.Ç., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay sonrası şüpheli S.A., polis ekiplerince gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yetkililer, olayın çıkış nedeninin araştırıldığını ve şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiğini açıkladı. Kızılcahamam ilçesinde yaşayan vatandaşlar, yaşanan olay karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Olay, ilçede güvenlik önlemlerinin artırılmasına ve halkın dikkatli olması gerektiğine dikkat çeken bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Yetkililer, benzer olayların önlenmesi için vatandaşların şüpheli durumlarda polis ve güvenlik güçlerini bilgilendirmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı