Karabük’te birçok okul, 2025-2026 eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor. Osman Yeşilyurt Ortaokulu, Demir Çelik Anadolu Lisesi, Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi, TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlk ve Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Karabük Bilim Sanat Merkezi ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi, bakım ve onarım çalışmalarının ardından öğrencilerini ağırlamaya hazır hale getiriliyor.

Kastamonu Bozkurt’ta Bahçelik Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Kastamonu Bozkurt’ta Bahçelik Alanda Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
İçeriği Görüntüle

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, incelemelerde bulunarak okullardaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 16 sınıflık Osman Yeşilyurt Ortaokulu ve 20 sınıflık Demir Çelik Anadolu Lisesindeki yenileme süreçlerini yerinde gördü. İl Müdürü Akbaş, ayrıca diğer okullarda yürütülen bakım, onarım ve boya çalışmalarını da denetledi.

Akbaş, eğitim yatırımlarının sadece bugünü değil, geleceği de şekillendirdiğini vurguladı. Osman Yeşilyurt Ortaokulu’nun modern fiziki imkanlarla öğrencilerine kaliteli eğitim sunacağını belirterek, katkılarından dolayı iş insanına teşekkür etti.

Müdür Akbaş, “Okullarımızın fiziki şartlarını güçlendiriyor, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlıyoruz. 2025-2026 eğitim-öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalara katkı sağlayan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı