ÖZEL HABER/ Terör devleti İsrail Filistin halkı üzerinde yaptığı zulmü giderek arttırmaya başladı. Gazze’den Refah’a zulüm altında yönlendirilmeye çalışan Filistin halkının sığındığı çadırlara bomba yağdıran sivil katliamcısı Siyonist Terör devleti İsrail’in yaptığı katliama dair İHH İnsani Yardım Vakfı Çankırı Şube Başkanı Hasan Kale www.cankirihaber.net haber sitesine açıklamada bulundu.

Sekiz ayı aşkın bir süredir Gazze’de soykırımda bulunan Siyonist İsrail rejimi dün gece yeni bir caniliğe imza attığını söyleyen Başkan Hasan Kale, “Başarısızlıklarını, verdiği kayıpları, esir edilen askerlerini unutturmak, dünya gündeminden uzak tutmak için Refah’ta onlarca Filistinliyi bombalarla yakarak şehit etmiştir. İslam ülkelerinin liderlerinin sessizliğinden aldığı cesaretle Siyonistler, insanlıktan uzak bir halde terör saldırılarını sürdürürken gerçekleşen bu son saldırı sözün bittiği yer olmuştur.

Çankırı’da 25 Temmuz’da Vefat Edenler Çankırı’da 25 Temmuz’da Vefat Edenler

Uluslararası Adalet Divanı’nın saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombalayan Siyonistler’in anlayacağı tek dilin güç olduğu da net bir şekilde bir kez daha ortaya çıkmıştır.  UNRW’yi terör listesine almak sureti ile yardım kuruluşlarının Gazze’ye ve Refah’a girişini engellemeye hazırlanan İşgalci rejim, yapacağı katliamlar için haber vermektedir.” İfadelerine yer verdi.

Eğer Siyonist İsrail Rejimi durdurulamazsa daha büyük katliamlarla Gazze halkını açlığa mahkum etmeye hazırlandıklarını dile getiren İHH İnsani Yardım Çankırı Şube Başkanı Hasan Kale, “Sekiz ayı aşkın bir süredir Siyonistlere direnen Gazze halkının da Filistin direnişine destek olmak için meydanları dolduran vicdan sahiplerinin de tek isteği Siyonistlere karşı anladığı dilden yanıt verilmesidir. Bu bağlamda İslam ülkelerinin liderlerine büyük bir sorumluluk düşmektedir.  Vakit İsrail’e karşı güç gösterme vaktidir. Zira İsrail rejiminin kınamalardan, sözlü tepkilerden anlamadığı ve bu tutumu umursamadığı gayet açıktır.” Dedi.

Kaynak: Burak Kaya