Çankırı’nın Korgun ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Erkan Karadeniz’in yeni görev yeri nedeniyle veda yemeği düzenlendi.
Karadeniz’in İzmir Narlıdere İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanması dolayısıyla gerçekleştirilen programa, Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yöneticiler katıldı.

Karadeniz’e plaket takdim edildi
Veda programında, Erkan Karadeniz’in Korgun ilçesinde görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü çalışmalar ve teşkilata sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edildi.
Program kapsamında Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürü Latif Candan, Erkan Karadeniz’e hizmetleri ve başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
Veda yemeğine şube müdürleri, ilçe tarım ve orman müdürleri ile birim amirleri katıldı. Programda Karadeniz’in Korgun’daki görev sürecinde gerçekleştirdiği çalışmalar dolayısıyla teşekkürler iletildi.

Yeni görev yeri İzmir oldu
Korgun İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Erkan Karadeniz, yeni görevini İzmir’in Narlıdere ilçesinde sürdürecek.
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karadeniz’in görev süresince Korgun ilçesine ve teşkilata sunduğu özverili hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Açıklamada, “Görev süresince Korgun ilçemize ve teşkilatımıza sunduğu özverili ve kıymetli hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Veda programı, Karadeniz’e yeni görevinde başarı dileklerinin iletilmesinin ardından sona erdi.



