Tekirdağ'da katliam: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp, intihar etti Tekirdağ'da katliam: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürüp, intihar etti

İzmir'in Konak ilçesinde, 20 yaşındaki iki genç arasında çıkan kavgada, bir kişiyi sırtından bıçaklayarak ağır yaralayan ve kaçan şüpheli, saklandığı evde polis tarafından yakalandı. Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Olay, Gültepe semtinde 21 Mart günü meydana geldi. Ş.E.S. (20) ve P.D. (20) arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesiyle P.D., elindeki bıçakla Ş.E.S.'yi sırtından bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Ş.E.S., ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye götürüldü ve hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarına hızla başladılar.

Yoğun çaba ve operasyonlar sonucunda firari olarak kaçan P.D.'nin saklandığı ev tespit edildi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonla şüpheli yakalandı ve Gültepe Şehit Mehmet Çelik Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen P.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı