Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi! Yapraklı Göleti'nde Su Kaybını Önlemek İçin Harekete Geçildi!

Çankırı Millet Vekili Pelin Yılık, Grevde olan Sumitomo işçilerine destek ziyaretinde bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekili Doç.Dr.Pelin Yılık 8 gündür grevde olan Lastik fabrikası işçilerini dinledi.
Fabrika yönetimi ile görüştüğünü ifade eden Çankırı Milletvekili Doç.Dr.Pelin Yılık, "Bu süreçle ilgili görüşme yaptım. Dediğiniz doğru %20’lik bir Abdulkadir Özcanın ortaklığının olduğundan sizin istediğiniz ücretle, yönetimin sunduğu ücret arasında bir fark olduğundan bahsettik. Biz de şunu ifade ettik Türkiye’deki çalışan fabrikalardaki işçilerin Japonyadaki işçilerle aynı kalitede iş üreten işçiler olduğu için koşullarda maaş beklentileri, talepleri var. Dolayısıyla Türkiye’yi kıyaslamıyoruz. Onlar gerekirse günün sonunda bu yatırımı çekmeye kadar seçenekleri değerlendireceklerini söylediler. Tabi bu yatırımı çekmek öyle kolay bir iş deği. Sonuçta verilen bir emek var." dedi.

27457A9E 000E 42A7 B919 F33A2E9D2A05


Petrol-İş Sendikası Çankırı Şubesi başkanı Halil İbrahim Topcu, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekili Doç.Dr.Pelin Yılık'a desteklerinden dolyaı teşekkür etti.
Petrol-İş Sendikası Çankırı Şubesi başkanı Halil İbrahim Topcu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Grevimizin 8.Gününde Mhp Çankırı Milletvekilimiz Doç.Dr. Pelin Yılık, Mhp İl- İlçe yönetimi ve  Kadın kolları başkanımıza destek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

13A9150A B5Fd 46E1 Ac04 30B57D0D339C

Kaynak: Burak Kaya