ÇAKÜFEST 2024 Bilim, Kültür ve Sanat Şenliği’nin ikinci haftasında mezuniyet coşkusu yaşanmaya devam ediyor.

Mezuniyet törenlerinin ikinci gününde Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri de kep fırlatarak büyük coşkuyla mezuniyet yaşadılar.
Uluyazı Kampüsü Millî Mefkure Meydanı’nda gerçekleştirilen törende Gıda ve Tarım MYO Meslek Yüksekokulu toplam 50 öğrenci mezun olarak yeni bir hayata adım attı.

Öğrencilerin geçiş töreni ile başlayan programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, öğrencilere, akademisyenlere ve velilere hitap eden bir konuşma gerçekleştirdi.
Bölüm birincilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından tören öğrencilerin keplerini havaya atması, aileleriyle sevinçlerini paylaşmaları ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şebnem Kuşvuran, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ebru Derelli Tüfekçi, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Portakal, bölüm başkanları, akademisyenler ve öğrencileri mezuniyet törenine katılarak öğrencilerimizin coşkusuna ortak oldu.

Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim Bitki Koruma Ürünleri Satışı ve Depolanması İçin Ülke Genelinde Denetim

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şebnem Kuşvuran, mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Kaynak: Haber Bülteni