ÖZEL HABER/ Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, ilçede yapılması planlanan fabrika çalışmasına ilişkin bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Bezci, SURAPACK Yönetim Kurulu Başkanı Subutay Mert ve babası Halil Mert ile bir araya gelerek planlama sürecini değerlendirdi.

Ziyarete Belediye Meclis Üyesi İsa Böcek de eşlik etti. Görüşmede, Orta ilçesinde yapılması düşünülen fabrikanın mevcut durumu, olası adımlar ve planlama süreci ele alındı.

Yapraklı’da Orman Haftası’nda Fidanlar Toprakla Buluştu
Yapraklı’da Orman Haftası’nda Fidanlar Toprakla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ömer Bezci, sürecin planlama aşamasında olduğunu vurgulayarak,

“İlçemizde yapılması planlanan yatırımlarla ilgili istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde fikir alışverişinde bulunuyor, süreci en doğru şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: Selenay Ünlü