Balıkesir'in Edremit ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada 2 grup arasında yaşanan çatışmada gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

İbrahimce Mahallesi 422. Sokak'ta, daha önceden husumet bulunan iki grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddeti artarken, İ.Y. isimli kişi motosikletindeki ruhsatsız tüfeği alarak havaya ateş etti ve arkadaşı P.G. de ruhsatsız tabancayla rastgele ateş açtı. Diğer gruptan ise D.Y., M.Y. ve S.Y. isimli kişiler, ikametlerinden aldıkları ruhsatsız tüfeklerle karşılık verdi.

Başı kesilerek su kanalına atılan cesedin kimliği belli oldu Başı kesilerek su kanalına atılan cesedin kimliği belli oldu

Olay yerine giden Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İ.Y., P.G., S.Y. ve 18 yaşından küçük M.Y. ile D.Y.'i olayda kullanılan 1 adet Beretta marka ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevk edildi. 18 yaşından küçük olan M.Y. ve D.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.Y., İ.Y. ve P.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı