Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ilçede yaşanan iki vefat sonrası taziye mesajı yayımladı. Başkan Sopacı, hem Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Muhittin Başaran’ın babası İzzet Başaran’ın hem de sanayi esnaflarından Sadık Güler’in babası Musa Güler’in vefat haberlerini derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Turizmde Rekor Yıl: Türkiye 2024’te 61,1 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
Turizmde Rekor Yıl: Türkiye 2024’te 61,1 Milyar Dolar Gelir Elde Etti
İçeriği Görüntüle

Başkan Sopacı mesajında, “Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız ve emekli belediye personelimiz Muhittin Başaran’ın babası İzzet Başaran amcamızın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca ilçenin sevilen esnaflarından biri olan Sadık Güler’in babasının vefatı için de taziye mesajı paylaşan Sopacı, “İlçemiz sanayi esnaflarından Sadık Güler kardeşimizin babası Musa Güler abimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi