Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında Çankırı merkeze bağlı Hasakça köyünün tek okulu olan Hasakça İlkokulunda tadilat çalışması yaptı.
 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Eski Vali Ahmet Altıparmak Çankırı Valiliğini Ziyaret Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ve Eski Vali Ahmet Altıparmak Çankırı Valiliğini Ziyaret

04090716 Whatsappimage20240524At21.47.41

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Anıl İleri'nin Hasakça İlkokulu’nda yaptığı incelemeler ve tadilat yapılacak yerlerin tespiti ile başlayan ve Müdür Yardımcısı Bekir Engin Uysal'ın organize ettiği faaliyetlerin ilk gününde Hasakça İlkokulu öğrencileri ile bir yemek düzenlendi. Faaliyetlerin ikinci gününde İnşaat Teknolojisi Alan Öğretmeni Ali Cırık ve beraberindeki İnşaat Teknolojisi Alanı öğrencileri tadilata ihtiyaç duyan kapıları onarıp, kapıları boyadılar.

Tüm gün süren tadilat işlerine köy okulundaki öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Hasakça İlkokulu’nun minik öğrencilerinin meslek liseli ağabeyleriyle kaynaşıp yardımlaşmaları öğrencilerin gelişim süreçleri açısından olumlu katkılar sağlayacak.

04090718 Whatsappimage20240524At21.47.543

Kaynak: İl Milli Eğitim Müdürlüğü