Çankırı’da 25 Temmuz’da Vefat Edenler Çankırı’da 25 Temmuz’da Vefat Edenler

Gerçekleştirilen ziyarette, çevre, kültür ve medeniyet gibi konularda istişarelerde bulunuldu. Rektör çiftçi, “Gençlerimizin kentin çevresi, doğası ve tarihiyle etkileşim kurmasının mühim olduğunu ve kent kimliğinin korunmasında aktif rol alan bireyler olmasını da hedeflediklerini ifade etti. Bu bağlamda, bütüncül bir bakış açısıyla doğa, kültür ve insan arasındaki ilişkiyi temel alan bu kuruluş bizler için önemlidir.’’ dedi.

Çankırı Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Duran Karakoyun, ÇAKÜ’nün çalışmalarını takip ettiklerini özellikle de ufka yolculuk gibi etkinliklerde çok başarılı işler gerçekleştirildiğini ve bundan dolayı tebriklerini iletti.

Çankırı Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Karakoyun, konuşmasını “Üniversitemizin yapmış olduğu etkinlikleri büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Çankırı’ya çok ciddi manada katkılar sağladığından da eminiz. Böyle bir toplantının bizler için önemli olduğunu, böyle toplantılarda çevre, kültür, medeniyet gibi konularda üniversite ile iletişim içinde olmak özlediğimiz bir tablodur, bizleri ziyaret eden Rektör Çiftçi’ye ve kıymetli yönetimine teşekkür ederiz.” şeklinde tamamladı.

Kaynak: Haber Bülteni