Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde gece saatlerinde yaşanan ilginç hırsızlık olayı, görenleri şaşkına çevirdi. Edinilen bilgilere göre, olay gece saatlerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, bisikletiyle mahallede dolaşırken park halindeki bir motosiklete gözü takıldı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan anlarda, hırsız önce etrafı kolaçan etti, ardından bisikletini yol kenarına bırakarak park halindeki motosikletin yanına geçti. Bir süre motosikleti inceleyen şahıs, yakıt deposunu kontrol ettikten sonra bisikletini bırakarak motosiklete binip hızla olay yerinden uzaklaştı.

Sabah motosikletinin başına gelen M. Serhat U., aracının yerinde olmadığını görünce büyük bir şok yaşadı. Olayı araştırmak için apartmanın güvenlik kameralarını inceleyen U., izlediği görüntüler karşısında hayrete düştü. Görüntülerde, hırsızın bisikletiyle gelip, park halindeki motosikleti çaldığı ve ardından bisikletini olay yerinde bırakarak motosikletle uzaklaştığı net bir şekilde görüldü.

Çankırı'da Enerji ve Ekonomi Buluştu: 300 kW GES ile Yeni Ticari Alanlar Açıldı Çankırı'da Enerji ve Ekonomi Buluştu: 300 kW GES ile Yeni Ticari Alanlar Açıldı

Durumu hemen polise bildiren motosiklet sahibi, güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalarla bisikletin de çalıntı olduğunu öğrendi. Bisiklet, yapılan incelemelerin ardından asıl sahibine teslim edildi. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızın kimliğini belirlemek ve çalınan motosikleti bulmak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Polis, olayın aydınlatılması için bölgedeki tüm güvenlik kameralarını tek tek inceliyor. Yetkililer, vatandaşların araçlarını ve eşyalarını daha güvenli bir şekilde muhafaza etmeleri ve şüpheli durumlarda hemen emniyet güçlerine haber vermeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.

Hırsızlık anının güvenlik kameralarına yansıması, sosyal medyada da gündem oldu. Görüntülerdeki rahat tavırlarıyla dikkat çeken şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı