19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kilis Belediyesi’nin organize ettiği Merve Özbey konseri, şehre bayram coşkusunu yaşattı. Kilis İl Spor Müdürlüğü’nün açık otoparkında gerçekleşen konserde yüzlerce vatandaş ve üniversite öğrencisi alanı doldurdu.
Sevilen sanatçı Merve Özbey, sahne performansıyla izleyenlere müzik dolu bir gece yaşattı. Katılımcılar Özbey’in seslendirdiği hit parçalara hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sırasında geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak da sahnede anılarak duygusal anlar yaşandı.
Gecenin en renkli anlarından biri ise Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen’in, bir vatandaşın isteği üzerine müzik eşliğinde sahnede oynaması oldu. Yoğun alkış alan bu anın ardından Başkan Bilecen, sanatçıya çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Yaklaşık iki saat süren konserde, 19 Mayıs’ın anlam ve coşkusu müzikle harmanlandı. Katılımcılar gece boyunca hem eğlendi hem de milli bayramın ruhunu doyasıya yaşadı.