Ankara’da sıra dışı bir olay yaşandı; Sıhhiye-Çayyolu metrosu çevresinde siyah çarşafla sokakta gezen bir erkek şahıs, vatandaşların dikkati sayesinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, metro hattında yürüyen vatandaşlar, çarşaf giyen kişinin erkek olduğunu fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi.

Hayırsever Bağışlarla Başlanan Fakülte İnşaatı Yıllardır Bitirilemedi
Hayırsever Bağışlarla Başlanan Fakülte İnşaatı Yıllardır Bitirilemedi
İçeriği Görüntüle

Polis ekipleri, ihbar üzerine çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şahsı tespit etti ve kısa sürede gözaltına aldı. Olay sırasında şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilirken, güvenlik güçleri konuyla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların dikkati sayesinde olası bir olumsuz durumun önlendiğini belirtti. Polis ekipleri, bölgede devriye ve güvenlik önlemlerini artırarak halkın güvenliğini sağlamaya devam ediyor.

Olay, başkentte yaşayanlar arasında şaşkınlık ve merak uyandırırken, sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu. Yetkililer, benzer olaylarda vatandaşların polis ve güvenlik güçlerine anında bilgi vermesinin önemini vurguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı