Kavşakta Feci Kaza! Kırmızı Işık İhlali Kamerada!
Kavşakta Feci Kaza! Kırmızı Işık İhlali Kamerada!
İçeriği Görüntüle

Kocaeli’de meydana gelen silahlı saldırıdan acı haber geldi. Sanayi Mahallesi’nde yaşanan olayda ağır yaralanan futbolcu Uğurcan Bekçi, tedavi gördüğü hastanede 3 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Genç futbolcunun ölümü, ailesi ve spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Olay, 17 Aralık gecesi, Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda futbolcu Uğurcan Bekçi (27) ile birlikte K.E.B. (27) ve İ.A. (31) vücutlarına isabet eden mermilerle yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan Uğurcan Bekçi’nin entübe edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kariyerinde Kağıtspor, Körfez Spor Kulübü, Belediye Derincespor, 24 Erzincanspor ve Ankara Keçiörengücü gibi takımlarda forma giyen kanat oyuncusu Uğurcan Bekçi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Silahlı saldırının nedeni ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden futbolcu Uğurcan Bekçi’nin ölümü, Kocaeli başta olmak üzere spor dünyasında derin üzüntüye yol açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı