Adana’da araç satışı sonrası yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili firari zanlı, polis ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu yakalandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde merkez Seyhan ilçesi Onur Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cumali Kocabey (26) ve arkadaşı D.T. (26), sokakta yürüdükleri sırada daha önce aralarında husumet bulunan Bişar O. (31) ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Olayda açılan ateş sonucu Cumali Kocabey sırtından ağır yaralanırken, D.T. ayağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Kocabey, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor!
Altyapı Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor!
İçeriği Görüntüle

Olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. KGYS ve PTS kayıtları başta olmak üzere çevredeki güvenlik kameralarına ait yaklaşık 550 saatlik görüntü tek tek incelendi.

Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bişar O.’nun Mersin’in Toroslar ilçesine bağlı Ayvagediği Yaylası’ndaki bir dağ evinde saklandığı tespit edildi. Düzenlenen operasyonla yakalanan zanlı, Adana’ya getirilerek adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şüphelinin ifadesinde olayın araç satışı sonrası yaşanan arızadan kaynaklı husumetten çıktığını öne sürdüğü öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı