Bursa’nın Yıldırım ilçesinde çıkan kavga mahalleliyi korkuttu. Henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sokak ortasında yaşanan olayda bir genç, kalabalık bir grup tarafından darp edildi.

Yavuzselim Mahallesi’nde meydana gelen kavga, çevredeki bir vatandaş tarafından balkondan cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde genç, kalabalık grubun yumruk ve tekme darbelerine maruz kalırken, canını kurtarmak için çareyi çevredeki esnafa sığınmakta buldu.

Kavganın büyümesiyle birlikte kalabalık grubun tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar dikkat çekti. Ardından saldırganların bir araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştıkları görüldü.

Yaşanan olay mahalle sakinlerinde tedirginliğe neden olurken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı. Vatandaşlar, bu tür olayların giderek artmasından endişe duyduklarını dile getirdi.

Çankırı’da Siyasi Ziyaret: İYİ Parti Heyeti Valilikte
Çankırı’da Siyasi Ziyaret: İYİ Parti Heyeti Valilikte
İçeriği Görüntüle

Polisin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı