ÖZEL HABER / 10-16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler Haftası nedeniyle Çankırı'nın birçok yerinde programlar yapıldı.


15 Mayıs Çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda saat 13:00'da düzenlenen programda Halk Oyunları Gösterileri, Waffle etkinliği, El Sanatları Sergileri, Gelişimsel Etkinlik Stantları yer aldı. Hazırlanan programlarda yerini alan Çankırı Yeşilay, birçok alanda stantlarını kurdu.

10 16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler Haftası Kapsamında Toplumsal Farkındalığımızı Arttırmak, Özel Bireylerin Sosyal Kabulünü Sağlamak, Farklılıklarımızla Var Olmak Amacıyla İlimizin Birçok Birimi Ile Ortak O (2)

ÇANDER, Ankara Çankırılılar Federasyonu Kurulumu İçin Başvuruda Bulundu ÇANDER, Ankara Çankırılılar Federasyonu Kurulumu İçin Başvuruda Bulundu

"Hep Birlikteyiz Festivali" hakkında Yeşilay Çankırı Şubesi'nden yapılan açıklamada, "10-16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler Haftası kapsamında toplumsal farkındalığımızı arttırmak, özel bireylerin sosyal kabulünü sağlamak, Farklılıklarımızla var olmak amacıyla İlimizin birçok birimi ile ortak olarak hazırlanmış olan “HEP BİRLİKTEYİZ” festivaline “Yeşilay Çankırı Şubesi, ÇAKÜ Genç Yeşilay ve Yeşilay Gönüllülerimiz” ile katılım sağladık. Festivalde Görme yetersizliği etkinlik alanı, işitme yetersizliği etkinlik alanı, otizm etkinlik alanı, fiziksel yetersizlik etkinlik alanı, zihinsel yetersizlik etkinlik alanı, DEHB etkinlik alanı, öğrenme güçlüğü etkinlik alanı, dil ve konuşma yetersizliği etkinlik alanı standlarımızla yerimizi aldık. Katılım sağlayan tüm gönüllülerimize teşekkür ederiz. Unutmayalım ki en büyük engel, engellenmektir. Biz birbirimize destek oldukça varız, biriz, hep birlikteyiz." ifadelerine yer verildi.

10 16 Mayıs Özel Gereksinimli Bireyler Haftası Kapsamında Toplumsal Farkındalığımızı Arttırmak, Özel Bireylerin Sosyal Kabulünü Sağlamak, Farklılıklarımızla Var Olmak Amacıyla İlimizin Birçok Birimi Ile Ortak O (1)

Kaynak: Burak Kaya