Vales mahlaslı genç fenomen Berk Oral; gerek sosyal medya paylaşımlarıyla, gerekse de özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Vales'in takipçileri özellikle Vales'in özel hayatını oldukça merak ediyor. 

Vales kimdir?

Berk Oral olarak da bilinen Vales, 2001 yılında doğmuş popüler bir Türk YouTuber ve sosyal medya fenomenidir. Youtube yolculuğuna 9 Mart 2019'da başlayan Vales, şu ana kadar 149 milyon gibi şaşırtıcı bir izlenme sayısına ulaşmayı başarmıştır. 

Vales komik videolar, eğlenceli içerikler ve oyun içerikleriyle tanınmaktadır. Videolarında arkadaşlarıyla eğlenceli ve heyecan verici şeyler paylaşmayı seven Vales'in popüler videoları Minecraft oyunu, kız arkadaşı ve onunla olan günlük hayatı hakkındadır. 

Sosyal medyada da popüler olan Vales'in Instagram ve TikTok'ta da oldukça fazla takipçisi bulunmaktadır. Son olarak Türkiye'nin popüler YouTuber'ı Vales, 2023 yılında "Hayallerim" adlı şarkısını yayınlayarak çok sayıda hayran edinmeyi başarmıştır. 

Vales ve sevgilisi

Vales kaç yaşında?

2024 yılı itibarıyla 23 yaşında olan genç fenomenin burcu oğlak; en sevdiği renk siyah, en sevdiği Youtuber Enes Batur, en sevdiği yemek ise pizza...

Abdullah Aymaz kimdir? Ne iş yapıyor? Abdullah Aymaz kimdir? Ne iş yapıyor?

Vales'in sevgilisi kim?

Vales'in kız arkadaşı Petek Alemdar, yaşı veya doğum yeri hakkında bir bilgi bulunmayan popüler bir sosyal medya fenomeni ve YouTuber'dır. Petek Alemdar'ın hem Instagram'da hem de TikTok'ta büyük bir takipçi kitlesi bulunmaktadır; Instagram'da 880 bin ve TikTok'ta 2,3 milyon. 

Petek AlemdarVales ve Petek Alemdar 2023 yılından bu yana birlikteler. 2023 yılından beri birlikte vakit geçirirken çektikleri videolar sayesinde oldukça popüler bir hale geldiler. 2023 yılından beri birlikte olan Vales ve Ece Naz Yörük çifti, o günden bu yana mutlu bir beraberlik yaşamaktalar. 

Kaynak: Haber Merkezi