Olay, Tuzla'da Mimar Sinan Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ford markalı hafif ticari aracı kullanan Mehmet Aytemiz'in yokuşta manevra yaparken araç savruldu ve sokak üzerindeki bir gecekondunun üzerine düştü. Sürücü Mehmet Aytemiz kazayı yara almadan atlatırken, yanında bulunan oğlu Yusuf Aytemiz ise hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Gecekonduda bulunan Gürbüz ve Fatma İpek çifti ise büyük korku yaşadı. Ticari aracın evlerinin üzerine düşmesi nedeniyle içeride mahsur kaldılar. Araç, olay yerine gelen vinç yardımıyla kaldırıldı.

Ev sakinleri, daha önce de benzer kazalar yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep etti. Kazada evin üzerine düşen aracın içinde mahsur kalan Caner İpek, "Üçüncü kez böyle bir kaza oluyor. Annem babam balkonda mahsur kaldı. Bariyer ya da istinat duvarı istiyoruz buraya. Üç saattir balkonda mahsur kaldılar. Bir çözüm bekliyoruz artık" dedi.

Adana’da Cinayet Zinciri: Mezarlıkta ve Evde Katliam Adana’da Cinayet Zinciri: Mezarlıkta ve Evde Katliam

Kaza anında evin içinde bulunan Fatma İpek ise, "Büyük korku yaşadık. Öleceğimizi sandık. Kaçıncı kez buraya araba düşüyor. Araba patladı patlayacak dedik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı