TÜRKAV Başkanı Bölükbaşı ÇAKÜ Rektörü Karataş’ı Ziyaret Etti: İş Birliği Mesajı Verildi

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri Nadir Kayaş, Yüksel Yandım, Ali Osman Göl, Osman Şahin ve Turgut Özkan ile birlikte Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mevlüt Karataş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette, ÇAKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Nuri Öner de hazır bulundu.

TÜRKAV Başkanı Bölükbaşı, ziyarette Rektör Karataş’a vakfın Çankırı’daki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Rektör Karataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin tüm tesislerinin öğrenciler ve toplum için yapılacak her türlü etkinliğe açık olduğunu vurguladı. Karataş, “Yeter ki iş birliği içinde faaliyetler düzenleyelim ve insanlara dokunalım. TÜRKAV’ın öğrenci buluşmalarına mutlaka katılacağım. Öğrencilere katkı sağlayacak çalışmalar yapmak önemli,” ifadelerini kullandı.

Başkan Bölükbaşı da, TÜRKAV olarak kentin farklı alanlarında düzenlenen etkinlikler ve özel günlerde gerçekleştirilen farkındalık programlarına değindi. Kış aylarında düzenlenen Salı Sohbetleri ile alanında uzman konuşmacıların katılımıyla dini, milli, toplumsal ve güncel konuların ele alındığını belirten Bölükbaşı, bu programların yerel ve ulusal basın aracılığıyla geniş kitlelere ulaştırıldığını ifade etti.

Sinan Ateş Davası Sanığı Avukat Serdar Öktem Cinayetinde Kullanılan Silahlar Bulundu
Sinan Ateş Davası Sanığı Avukat Serdar Öktem Cinayetinde Kullanılan Silahlar Bulundu
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında Rektör Karataş, sportif alanlarda öğrencileri şampiyon yapan Nadir Kayaş ile görüşerek, sportif çalışmaların üniversite çapında yürütülmesini istedi. Başkan Bölükbaşı da Rektör’ü Salı Sohbetleri’ne davet ettiklerini belirtti.

Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi. TÜRKAV heyeti, programın ardından İdari Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Tuğrul Sinan Alabay’ı ziyaret ederek etkinliği tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi