Afyonkarahisar-Kütahya kara yolunda meydana gelen feci bir trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, İhsaniye ilçesi yakınlarında yaşandı ve bölge halkını derinden üzdü.

Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki N.Ö. idaresindeki 51 KB 833 plakalı tır ile 26 yaşındaki B.A.’nın kullandığı 48 ATV 409 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan 12 yaşındaki B.A. ve 8 yaşındaki Y.A. ile tır sürücüsü N.Ö. yaralandı.

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, 12 yaşındaki B.A., hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar, tedavi altına alınarak hastanede gözetim altında tutuluyor.

Tır sürücüsü N.Ö., hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatıldı ve olay yerinde incelemeler devam ediyor.

Kazanın yaşandığı kara yolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı. Kazanın nedenine ilişkin teknik ve adli soruşturma sürerken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bölge halkı, özellikle çocukların da hayatını kaybettiği bu trajik kazanın ardından derin üzüntü yaşadı.

Pat-Pat Faciası: Tekerlek Çıktı, Araç Dereye Uçtu!
Pat-Pat Faciası: Tekerlek Çıktı, Araç Dereye Uçtu!
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İhlas Haber Ajansı