Tarım Peyzaj A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız, Genel Müdür Sedat Akar ve yöneticiler, ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer'in misafiri oldu. Tesislerde sera, ekim-dikim alanları ve fidanlıkları gezdiler ve ANFA'nın yürüttüğü projeler hakkında detaylı bilgi edindiler.

Ayrıca Tarım A.Ş yöneticileri, Tarımsal Araştırma, Geliştirme ve Üretim Şube Müdürü Alparslan Özcan ile Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) kapsamında yürütülen tarım kampüsünü ziyaret etti. Burada eğitim, Ar-Ge, üretim ve tarım turizmi faaliyetlerini incelediler. BAKAP projesi çerçevesinde elde edilen ürünlerin ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını ve KIRBİS sistemleri ile online başvurular alındığını ve arazi ve ürün takibinin yapıldığını gözlemlediler.

A W240876 01

Beyoğlu’nda Şüpheli Ölüm: Anne ve Bebeğin Cansız Bedenleri Bulundu Beyoğlu’nda Şüpheli Ölüm: Anne ve Bebeğin Cansız Bedenleri Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Köylüoğlu'nu ziyaret eden ekip, Bursa'nın tarım ve peyzaj konularındaki gelecek vizyonunu, çevresel sürdürülebilirlik ve kentsel yeşil alanların geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu. İş birliği ve şehrin doğal güzelliklerini geliştirme konusunda önemli adımlar atıldı.

Son olarak, Belplas Genel Müdürü Adnan Demirci eşliğinde tesisleri gezerek faaliyet alanları hakkında bilgi aldılar. Tesislerde ücretsiz toprak analizi, termoplastik yol çizgi boyası üretimi, vektör mücadelesi, organik sıvı gübre üretimi gibi çeşitli faaliyetler hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı