İrem Sansak kimdir? Nereli? İrem Sansak evli mi? İrem Sansak kimdir? Nereli? İrem Sansak evli mi?

Survivor'un dikkat çeken ismi Özgür Tetik 1975 yılında Yalova'da dünyaya geldi. Ortaokul yıllarında basketbola olan merakından uzun yıllar amatör liglerde basketbol oynadı. 1993 yılında ise kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı.

Tetik, hem sporcu hem de antrenör olarak uzun yıllar kuvvet antrenmanları uyguladı. 2002 yılında ise olimpik triathlon branşında yarıştı. Sonraki yıllarda ise hem eğitimlerine hem de çalışma hayatına devam eden Tetik, spor alanında kendini son derece geliştirdi. NPTI level 3 ve fitness federasyonu level 2 antrenörü olan Tetik, Avusturya'da Crossfit eğitimi aldı. 

Whatsapp Image 2024 05 27 At 13.49.56Survivor yarışmacısı Tetik; bütün bu spor branşlarının yanında Latin danslarıyla da uzun yıllar ilgilendi, hem yarışmalara katıldı hem eğitmenlik yaptı. 2 sene süren  triatlon macerasından sonra sadece yarı maraton ve maraton branşlarında koşu yarışlarına katıldı.2008 yılından sonra ise sadece koşu ve kuvvet antrenörlüğünde uzmanlaştı.

2010 yılında ise  ultra maratonlarda yarışmaya başladı. Geçen 5 sene içinde 50 kilometre, 100 kilometre ve 250 kilometrelik etaplarda defalarca yarıştı. Tetik, artık yalnızca ultra maraton yarışçısı olarak spor kariyerini devam ettiriyor.

2014 yılında kendisi gibi antrenör olan eşi Tuğba Tetik ile birlikte Running Academy'yi kuran Özgür Tetik; bu kurumun içinde sporcu performans ölçümleri, profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlükleri yaptı ve sporcularıyla birlikte birçok uluslararası yarışmaya katıldı.

Whatsapp Image 2024 05 27 At 13.49.582016 yılında Technogym ailesi ile çalışmaya başlayan Tetik, eğitim almak için Wellness Institute İtalya’ya gitti ve Technogym Master Trainer ünvanını aldı. 

Özgür Tetik kaç yaşında, nereli?

47 yaşındaki Survivor yarışmacısı Özgür Tetik Yalovalıdır.

Kaynak: Haber Merkezi