40 yıl önce kendi deyimiyle "altın nesil" yetiştirmek için yola çıkan, yolun sonunda ise yüzyılın en kanlı ihanetini gerçekleştiren örgüt liderine dönüşen Fetullah Gülen'in son durumu oldukça merak ediliyor.

Fetullah Gülen Fetullahçılar'ın lideri ve eski bir imamdır. 28 Şubat döneminde Ankara Emniyet Müdürlüğü Gülen hakkında bir rapor hazırlamıştı. Hazırlanan raporda Gülen'in bir terör örgütünün lideri olduğu ve örgüt üyelerinin Türk emniyet birimlerine sızdığı yazıyordu. Raporun Emniet Genel Müdürlüğü'ne ulaşmasının ardından 21 Mart 1999'da Fetullah Gülen sağlık problemlerini öne sürerek ABD'ye gitmişti. O günden beri de Pensilvanya'da yaşadığı biliniyor.

Whatsapp Image 2024 05 26 At 15.25.37Halk arasında "Fetö" olarak bilinen Fetullah Gülen'in sağlık durumunun sorunlu olduğu uzun süredir biliniyor. Bu doğrultuda Gülen'in öldüğü iddiası sık sık gündeme gelse de hayatta olduğu biliniyor.

Fetullah Gülen kaçırıldı mı?

Fetö'nün terör çiftliği olarak anılan, Fetullah Gülen'in Pensilvanya'daki evinden; Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından bir video paylaşıldı. Ebuseleme Gülen, paylaştığı videoda Fetullah Gülen'in şer örgütünün üst düzey teröristleri tarafından kaçırıldığını iddia etti. 

Neslihan Atagül annesi kim? Neslihan Atagül annesi kim?

Kaynak: Haber Merkezi