ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Yapraklı ilçesi Şeyh Osman Köyü, 26 Eylül 2025 tarihinde özel bir mutluluğa tanıklık etti. Mustafa ve Satı Harmancı oğlu Servet ile Yahya ve Döndü Yıldırım kızı Sümeyra, kına gecesinin ardından düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Köy halkı ve yakın akrabaların katıldığı törende, genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kına gecesinin ardından gerçekleştirilen düğün töreninde misafirler, müzik ve oyunlarla çiftin sevinçlerini paylaştı. Sümeyra ve Servet’in sevinci, köydeki herkesin yüzüne yansıdı.

Genç çiftin mutluluğunu paylaşmak üzere bir araya gelen aileler, bu özel günün anılarını ölümsüzleştirmek için fotoğraf ve video çekimleri gerçekleştirdi. Düğün boyunca davetliler, hem geleneksel hem de modern kutlamalarla Sümeyra ve Servet’in yeni hayatlarını kutladı.

Ilgaz’da Çeltik Hasadı Başladı: Biçer Döver Kontrolleri Devam Ediyor
Ilgaz’da Çeltik Hasadı Başladı: Biçer Döver Kontrolleri Devam Ediyor
İçeriği Görüntüle

Sümeyra ve Servet çiftine ömür boyu mutluluk ve sağlık dileyen yakınları, çiftin birlikteliğini köydeki herkes için unutulmaz bir anı haline getirdi.

Kaynak: Burak Kaya