Ayhan Bora Kaplan adlı suç örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Serdar Sertçelik, Firari gazeteci Erk Acarer'in Youtube yayınında M7 kod adıyla gizli tanık olduğunu itiraf etti ve olayla ilgili ciddi iddialarda bulundu.

Suç örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü M7 koduyla gizli tanık yapılan Sertçelik, kendisinde elektronik kelepçe takılı olmasına rağmen İnternet Fenomeni Ece Ronay'la birlikte gittiği bir restoranda silahla yaralanmış ve yurt dışına firar etmişti. 

Sertçelik; sevgilisi olduğu iddia edilen İnternet Fenomeni Ece Ronay ile gittiği, Ayhan Bora Kaplan'ın işlettiği alkollü restoranda güvenlik görevlisi tarafından vurulup bacaklarından yaralandığı öğrenildi.

Sertçelik'in gözaltına alınıp elektronik kelepçeyle nasıl firar etmesi büyük merak konusu oldu.  Sertçelik’in elektronik kelepçe takıldıktan 8 gün sonra evinden ayrıldığı ve tam 9 kere evini terk ettiği tespit edildi.

İrem Sansak kimdir? Nereli? İrem Sansak evli mi? İrem Sansak kimdir? Nereli? İrem Sansak evli mi?

Sertçelik bütün bu olanları üzerine Youtube üzerinden yaptığı yayınlarda Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün AK Parti ve MHP’ye kumpas kurduğunu iddia etti ve ülke gündemine adeta bomba gibi düştü.

Whatsapp Image 2024 06 02 At 12.43.41Edinilen son bilgilere göre ise Sertçelik uluslararası düzeyde yürütülen ortak çalışmalar sonucunda 25 Mayıs 2024'te Macaristan'da yakalanmıştır.

Serdar Sertçelik nereli, kaç yaşında?

2021 yılında Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ile evlenen ve 2023 yılında boşanan Sertçelik'in nereli olduğu da kaç yaşında olduğu da bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi