ESTA Construction'ın kurucusu Bahattin Demirbilek, 1971 yılında dünyaya geldi. Yaşamını Rusya'da sürdüren Demirbilek, ülkenin en büyük inşaat firmalarından biri olan ESTA Construction adlı inşaat şirketini kurdu. Demirbilek'in şirketi dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında 159. sırada yer alıyor. 

Otomobil fabrikasından ve stadyum inşaatına kadar birçok işe imza atan Demirbilek'in Ankara'da büyüdüğü ve 15 yaşından beri çalıştığı biliniyor. Henüz 22 yaşındayken Rusya'ya giden Demirbilek, burada profesyonel olarak yıllarca çalıştı. Demirbilek, 33 yaşında ESTA Construction adlı inşaat firmasını kurdu. 

Whatsapp Image 2024 06 02 At 12.10.55

2005 yılında Bahattin Demirbilek tarafından kurulan ESTA Construction şirketi ENR tarafından her yıl açıklanan ve dünyanın en büyük inşaat şirketlerinin sıralandığı listede 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri oldu.

Şirin Akçay kimdir? Nereli, kaç yaşında? Şirin Akçay kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Koyu Galatasaray'lı olan Demirbilek Galatasaray'ı “Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım” sözleriyle tanımlıyor. Öyle ki Demirbilek, koyu fanatikliğinin bir sonucu olarak oğlunun adını Aslan koydu.

Bahattin Demirbilek nereli, kaç yaşında, evli mi?

54 yaşındakş başarılı iş adamı, özel hayatından ziyade iş hayatıyla anıldığından evli olup olmadığı bilinmiyor. Öte yandan Ankara'da büyüyen başarılı iş adamının bir oğlu olduğu biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi