Ünlü müzisyen Sagopa Kajmer'in 71 yaşındaki annesi Serpil Özyavuz bir süredir Samsun'da bir özel hastanede kanser tedavisi görüyordu. Bugün ise ünlü şarkıcının annesini hayatını kaybetti. Serpil Özyavuz'un cenazesi Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Rasathane Camii'nden kaldırıldı.

Cem Özkök annesi kim? Nereli, ne iş yapıyor? Cem Özkök annesi kim? Nereli, ne iş yapıyor?

Cenaze haberini alan Kajmer hayranları ise caminin etrafında toplandı. Ünlü müzisyen araçtan indiği esnada arkadaşları tarafından resimlerinin çekilmemesi istandi. Özyavuz'un cenazesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kajmer, cenaze namazının ardından oradan ayrıldı. Cenazeye Sagopa Kajmer'in kardeşi Emre Özyavuz, babası ve akrabaları da katılım gösterdi. Kajmer'in Kıranköy Mezarlığı'ndaki defin işlemine katılamadığı öğrenildi.

Whatsapp Image 2024 06 03 At 22.38.30

Ünlü müzisyen bu acı gününde sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Kajmer yaptığı açıklamada “2 Haziran öğle sonrası annemi kaybettim. 2 sene boyunca savaştı, savaştık. O savaşı kaybetti, ben hem savaşı hem annemi kaybettim” ifadelerini kullandı.

ünlü müzisyenin acı gününde ilk destek kendisi gibi müzisyen Ceza'dan geldi. Ceza, Instagram hesabı üzerinden "Başın sağolsun, çok ağır bir acı. Sana ve ailene sabır diliyorum" şeklinde taziye mesajı yayınladı.

Sagopa Kajmer kimdir? 

Sagopa Kajmer, -gerçek adıyla Yunus Özyavuz- Türk rap müzisyeni, söz azarı ve müzik yapımcısı ve DJ'dir. 17 Ağustos 1978 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen ünlü müzisyen, ilk ve orta öğrenimini de Samsun'da tamamladı. 

Samsun'da yerel bir radyoda DJ olarak çalışmaya başlayan Kajmer, üniversite eğitimi için İstanbul'a gelerek İstanbul Ünniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde okudu.

1998 yılında "Kuvvetmira" adlı rap grubunu kuran Kajmer, bu grupta "Silahsız Kuvvet" adıyla kendini gösterdi. Bir süre sonra Sagopa Kajmer ismini kullanmaya başlayan ünlü müzisyen, Sagopa Kajmer adından bir albüm çıkardı. Ardından 200 yılında Toplama Kampı, 2001 yılında On Kurşun ve Sözlerim Silahım, 2002 yılında İhtiyar Heyeti ve Sagopa Kajmer, 2004 yılında Bir Pesimistin Gözyaşları, 2005 yılında Romantizma, 2007 yılında İkimizi Anlatan Bir Şey, 2008 yılında Kötü İnsanları Tanıma Senesi, 2010 yılında Bendeki Sen, 2011 yılında Saydam Odalar, 2013 yılında Kalp Hastası, 2022 yılında Kağıt Kesikleri adlı albümleri piyasaya sürdü.

Kaynak: Haber Merkezi