ÖZEL HABER/ Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde hizmete açılan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Belediye Başkanı Faik Özcan tarafından ziyaret edildi. Merkezin yöneticileri ve eğitimcileriyle bir araya gelen Özcan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Özcan, özel gereksinimli çocukların eğitim ve gelişimine katkı sağlayacak merkezin Şabanözü'nde hizmet vermesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.
Merkezin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Özcan, merkezin özel gereksinimli çocuklar ve aileleri için hayırlı olmasını diledi.
Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan konuyla ilgili,
"Özel gereksinimli çocuklarımızın eğitimlerine ve gelişimlerine destek sunacak bu merkezin ilçemizde hizmete başlamasını önemsiyoruz. Her çocuğumuzun ihtiyaçlarına uygun eğitim imkânlarına ulaşabilmesi, hem kendileri hem de aileleri açısından büyük değer taşıyor. Merkezin Şabanözü'ne kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, çocuklarımıza ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.




