Çankırı’nın Korgun ilçesinde acı bir vefat haberi sabah saatlerinde kamuoyuna yansıdı. Pulat ailesinin değerli bireylerinden Fazilet PULAT’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Bugün Çarşamba günü saat 09.30 itibarıyla duyurulan vefat haberi, ilçe genelinde büyük üzüntüye neden oldu.
Merhume Fazilet PULAT’ın; Ali ve Rahime AKARSU’nun kızı, Fazlı PULAT’ın eşi olduğu belirtildi. Ailenin yakınları, dostları ve Korgun halkı, gelen acı haberle derin bir yas yaşadı. İlçede uzun süredir tanınan Pulat ailesinin yaşadığı bu kayıp, sevenlerini derinden etkiledi.

Cenaze programına ilişkin bilgiler de netleşti. Fazilet PULAT’ın cenazesinin, 14 Ocak 2026 Çarşamba günü, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Korgun Mezarlığı’nda defnedileceği bildirildi. Aile, taziye ziyaretlerini kabul ederken, cenaze törenine katılmak isteyen vatandaşların öğle namazı öncesinde hazır bulunmaları istendi.
Korgun Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kozan da yayımladığı taziye mesajında merhumeye Allah’tan rahmet, başta Pulat ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Belediye tarafından yapılan paylaşımda, vefatın ilçe adına büyük bir kayıp olduğu vurgulandı.
Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.




