Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan ilginç olayda, hastaneden taburcu olduktan sonra evine dönen bir kadının kapısının önüne bıraktığı valiz ve çanta, belediye ekipleri tarafından çöp sanılarak çöp kamyonuna yüklendi. İçerisinde altın bulunan çanta, polis ve belediye ekiplerinin ortak çalışmasıyla çöpler arasından bulunarak sahibine teslim edildi.

Olay, Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen Sevda S., ameliyatlı olması nedeniyle taşıyamadığı valiz ve çantasını evinin önüne bıraktı. Evden kısa süreliğine bir eşya almak için ayrılan kadın, geri döndüğünde eşyalarının yerinde olmadığını fark etti.

Mahallede yaptığı araştırmada sonuç alamayan Sevda S., daha sonra çanta ve valizin Karadeniz Ereğli Belediyesi'ne ait çöp toplama ekipleri tarafından konteynerin yanında bulunduğu için çöp sanılarak kamyona yüklendiğini öğrendi.

Durumu Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildiren kadın, çantasının içerisinde altınlarının yanı sıra ev anahtarı ve çeşitli kişisel eşyalarının bulunduğunu söyledi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile koordineli çalışma başlattı.

Blok3'e Suikast İddiası! 7 Şüpheli Tutuklandı
Blok3'e Suikast İddiası! 7 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Çöp kamyonu uygun bir alana çekilerek içerisindeki atıklar boşaltıldı. Polis ve belediye ekipleri tarafından yapılan titiz arama sonucunda altınların bulunduğu çanta çöplerin arasından bulunarak sahibine teslim edildi.

Altınlarına kavuşan Sevda S., yaşadığı olayın ardından polis ve belediye ekiplerine teşekkür ederek, "Başıma gelmeyen bir bu kalmıştı. Ameliyatlıydım, taşıyamadığım için valizi ve çantayı kapının yanına bıraktım. Evden bir şey almak için yukarı çıktım. Döndüğümde eşyalarım yoktu. Çantanın içinde altınlarımın yanı sıra ev anahtarım ve kişisel eşyalarım vardı. Allah devletimizden, polisimizden ve belediyemizden razı olsun. Hiç aklıma gelmezdi böyle bir olay yaşayacağım." ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay, polis ve belediye ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde mutlu sonla tamamlanırken, yanlışlıkla çöp kamyonuna yüklenen çanta sahibine eksiksiz şekilde teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı