Balıkesir’in Susurluk ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Susurluk’tan Bandırma yönüne seyir halinde olan 17 AFA 295 plakalı kamyonun sürücüsü Bekir Kurt (50), Ümiteli Mahallesi yakınlarında aracının brandasının açıldığını fark ederek, kamyonu yolun sağ şeridine park etti. Brandayı düzeltmeye çalışan sürücü, bir süre sonra aynı yönde ilerleyen 16 ANK 60 plakalı otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kazada otomobilde bulunan İbrahim Çetin (49) ve Yılmaz Aydın (32) da olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim İnal (44) ise ağır yaralı olarak Susurluk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Kazanın ardından Balıkesir-Bandırma karayolu Bandırma yönü trafiğe kapatıldı, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili jandarma ekipleri ve savcılık tarafından inceleme başlatıldı.