ÖZEL HABER/ Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla “Peygamber Efendimiz ve Güzel Ahlak” konulu program düzenlendi. Çerkeş İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen programa Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da katıldı.

Programda, Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Yıldırım konuşmacı olarak yer aldı. Yıldırım, konuşmasında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) güzel ahlakı, örnek kişiliği ve Müslümanların hayatında rehber edinmesi gereken üstün değerler üzerine bilgiler paylaştı.

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında gerçekleştirilen programda, Peygamber Efendimizin hayatından ve güzel ahlakından günümüze taşınması gereken değerler üzerinde duruldu. Programa katılan vatandaşlar da anlatılanları dinledi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı.

Başkan Sopacı yaptığı kısa değerlendirmede,

“Peygamber Efendimizin güzel ahlakını ve örnek hayatını yeniden hatırladığımız bu anlamlı programın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese ve programa katılan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Sopacı, programın düzenlenmesinde emeği geçen Çerkeş İlçe Müftüsü Safi Çınar’a, konuşmacı Doç. Dr. Bekir Yıldırım’a ve programa katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Programın sonunda Başkan Sopacı, “Rabbim bizleri Peygamber Efendimizin güzel ahlakını hayatımıza yansıtan kullarından eylesin. Mevlid-i Nebi Haftamız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

Evcil Hayvan Sahipleri Dikkat! Uyarı Geldi
Evcil Hayvan Sahipleri Dikkat! Uyarı Geldi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Selenay Ünlü