ÖZEL HABER/Çankırı’da gerçekleştirilen anlamlı bir ziyaret, duygu dolu anlara sahne oldu. Özel öğrenciler Ramazan ve İbrahim, kendilerine ithaf edilen özel hafta kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenleri eşliğinde ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında öğrencilerin kendi emekleriyle hazırladıkları hediyeleri takdim etmesi, ortamda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm ve gözlerindeki umut, sevgi ve dayanışmanın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Programda konuşan Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci, özel bireylerin toplum için taşıdığı değere dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün bizleri ziyaret eden evlatlarımızın samimiyeti ve içtenliği hepimizi derinden etkiledi. Onların hayatın içinde daha aktif yer alabilmesi için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Sevgi, anlayış ve destekle her engelin aşılabileceğine inanıyoruz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”

Ziyaretin sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilirken, bu tür buluşmaların toplumsal farkındalığın artmasına önemli katkı sağladığı ifade edildi.

Seyir Halindeyken Lastik Fırladı: Araç Takla Attı
Seyir Halindeyken Lastik Fırladı: Araç Takla Attı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Büşra İlayda Abdullahoğlu