Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan bıçaklı saldırı, Kent Meydanı’nı adeta savaş alanına çevirdi. Henüz 14 yaşında olan yabancı uyruklu bir genç kız, tartıştığı anne ve iki kızını bıçakladı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş da saldırının hedefi oldu.

Osmangazi’de Bıçaklı Kavga Anne Ve İki Kızı Yaralandı (1)

Olay, saat 22.30 sularında Kent Meydanı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu 14 yaşındaki F.E., aynı uyruktan olduğu belirtilen S.D. ile kızları D.D. ve S.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle F.E., yanında taşıdığı bıçakla anne ve iki kızına saldırdı. O esnada kavgaya müdahale etmek isteyen bir vatandaş da bıçakla yaralandı.

Osmangazi’de Bıçaklı Kavga Anne Ve İki Kızı Yaralandı (4)

Olay yerindeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Dört yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Saldırıyı gerçekleştiren F.E. olay yerinde gözaltına alındı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Osmangazi’de Bıçaklı Kavga Anne Ve İki Kızı Yaralandı (3)

Bursa’da Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaya Hayatını Kaybetti
Bursa’da Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yaya Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Osmangazi’de Bıçaklı Kavga Anne Ve İki Kızı Yaralandı (2)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı