Çankırı’da kent genelinde huzur ve güvenliğin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında 2026 Yılı Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, mahallelerde yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ele alınarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Asker Bayar başkanlık etti. Toplantıda emniyet birim amirleri ile merkez mahalle muhtarları bir araya geldi.

Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci’nin Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı!
Orta Belediye Başkanı Ömer Bezci’nin Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı!
İçeriği Görüntüle

Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, il genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmaları değerlendirildi. Mahallelerin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve sahada karşılaşılan sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı kapsamında mahalle bazında güvenliği etkileyebilecek konular ele alınırken, çözüm odaklı çalışmaların sürdürülebilmesi için kurumlar ile mahalle temsilcileri arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Merkez mahalle muhtarları da kendi bölgelerinde karşılaştıkları sorunları ve vatandaşlardan gelen talepleri paylaşarak değerlendirmelerde bulundu. Yapılan görüşmelerde, güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik fikir alışverişi yapıldı.

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen huzur toplantılarının, vatandaşların güvenliği ve mahallelerde yaşanan sorunların yerinde değerlendirilmesi açısından önemli katkı sağladığı belirtildi. Toplantının, kent genelinde güvenli yaşam ortamının devam ettirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında düzenlendiği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi